Wat zou jouw bedrijf doen met € 1.000?

Snel en efficiënt handelen is essentieel om je bedrijf dynamisch te houden, dat heeft deze crisis wel aangetoond. Omdat de wereld steeds verder verschuift van offline naar online, hangt het succes van iedere onderneming af van hoe snel ze zich kunnen aanpassen aan de toenemende digitale vraag.

Fiverr begrijpt dat deze verschuivingen vooral voor kleinere bedrijven erg uitdagend zijn. Of je nu voor het eerst online wilt gaan met je bedrijf of juist bezig bent om je digitale aanwezigheid uit te breiden: wij willen je toegang geven tot de tools die je nodig hebt om te slagen.
 
Daarom geven we vijf bedrijven die een extra boost nodig hebben € 1.000 aan Fiverr-teged. Hiermee kun je freelancers inhuren voor bijvoorbeeld het laten ontwerpen van een nieuwe website, het produceren van een bedrijfsvideo of het verbeteren van je positie in zoekmachines. Als je jouw onderneming online wilt laten groeien, vul dan het onderstaande formulier in. Heb je zelf geen hulp nodig, maar ken je een bedrijf dat een steuntje in de rug nodig heeft? Dan kun je die onderneming ook via dit formulier nomineren.

Algemene voorwaarden

GEEF JE BEDRIJF EEN BOOST MET FIVERR-TEGOED

Meld je aan (* = verplicht veld)